11 декември 2018


Стартира записване, за второ ниво на тренинга 
" Аз жената, моята личност и моите връзки".


" Всичко хубаво в теб, е плод на моите очи..."









Мили момичета, време е да се съберем отново, в нашето защитено пространство за споделяне, сълзи и усмивки. За да надградим работата си. 

Ще се радвам да ви видя отново, за да поговорим по един по-различен начин за обичането, срещите, връзките. За да изследваме и откриваме.  И ако първо ниво, бе фокусирано изключително към вашата личност, то във второ ниво ще направим акцент върху връзките. Ще осъзнаем актуалното състояние на връзката си, ще поработим върху токсичните моменти във взаимоотношенията ни. Случват ли ми се или не емоционално недостъпни партньори и защо? Имам ли нужда да доминирам във връзката си или не? Чувствам ли се разбрана от партньора си или не? Аз разбирам ли го? Имам ли желание да излея чувствата си върху него или да му го върна тъпкано? Каква е моята роля във връзката ми? А каква искам да бъде?..... Все въпроси, на които ще търсим отговори и ще надграждаме.



Във второ ниво могат да се запишат само дами, преминали първо ниво.Срещите са вечерни, един път в седмицата.Цена на едно посещение - 15 лв.Групата ще стартира при събиране на достатъчен брой участници.За записване  тел. 0889281952 или e-mail: vasileva_psy@mail.bg